- Pagar/kondiiter
- Koogi/tordirõngad
- Erinevad küpsetus- ja silikoonvormid
- Erinevad matid
- Pritstehnika tarvikud
- Esitlus ja väljapanek
- Tordialused/papid
- Printimiseks
- Söödavad dekoorid
- Erinevad toiduvärvid
- Šokolaaditarvikud
- Šokolaadiseadmed
- Toorained
- Modelleerimismassid
- Jäätiseseadmed/tarvikud
- Töövahendid kööki
- Baariseadmed/tarvikud
- Ettevalmistusseadmed
- Pitsaseadmed/tarvikud
- Kuumseadmed
- Ahjud
- Grillseadmed
- Külmseadmed
- Väljastus ja transport
- Nõudepesu
- Roostevaba mööbel
- Muud tooted ja teenused
Saracino modelleerimisšokolaadiga on suurepärane töötada: see fikseerib oma kuju hetkega pärast selle asetamist kohale.
Enne kasutamist töödelda toodet pehme elastse ja painduva konsistentsi saamiseks käte vahel.
Kui käed lähevad liiga soojaks või ilm on soe, siis tööta sellega kas jahedamatel hommikutel/õhtutel või aseta modelleerimise ajaks aeg-ajalt külmkappi, et see vormi hoida.
Modelleerimisšokolaadi värvimiseks kasutada rasvlahustuvaid pulbervärve või geelvärve, samuti saab seda väliselt värvida airbrushiga või erinevate puöbervärvidega.
KOOSTIS: kuvertüür 40 % (kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator: SOJA letsitiin), suhkur, glükoosisiirup, kartulitärklis, värvaine: taimne süsi E153, maisitärklis, säilitusaine: kaaliumsorbaat E202, happesuse regulaator: sidrunihape E330
ALLERGEENID: Võimalik ristsaastumine järgmistega: MUNAD, MAAPÄHKLID, SOJAoad, PIIM, PÄHKLID (MANDLID, SARAPUUPÄHKLID, PISTAATSIAPÄHKLID)
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1831 Kj / 436 kcal
Rasvad: 16 g
millest küllastunud rasvhappeid 9,9 g
Süsivesikud: 70 g
millest suhkrud 55 g
Valk: 2 g
Sool: 0 g
Toodet tuleb hoida jahedas ja kuivas kohas, otsese valguse eest kaitstult.