Saracino modelleerimisšokolaadiga on suurepärane töötada: see fikseerib oma kuju hetkega pärast selle asetamist kohale.
Modelleerimisšokolaadi värvimiseks kasutada rasvlahustuvaid pulbervärve või geelvärve.
KOOSTIS: valge šokolaad 32 % (suhkur, kakaovõi, täispiimapulber, emulgaator: SOJA letsitiin), suhkur, glükoosisiirup, kartulitärklis, maisitärklis, säilitusaine: kaaliumsorbaat E202.
ALLERGEENID: Võimalik ristsaastumine järgmistega: MUNAD, MAAPÄHKLID, SOJAoad, PIIM, PÄHKLID (MANDLID, SARAPUUPÄHKLID, PISTAATSIAPÄHKLID)
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 1773 Kj / 420 kcal
Rasvad: 11 g
millest küllastunud rasvhappeid 6,5 g
Süsivesikud: 80 g
millest suhkrud 65 g
Valk: 1,3 g
Sool: 0,04 g
Toodet tuleb hoida jahedas ja kuivas kohas, otsese valguse eest kaitstult.